Nya talanger

Vi tror på utveckling, att tänka tillsammans och att aldrig stå still. Vi söker alltid efter nya talanger. Därför tar vi gärna emot praktikanter. Det är en chans för oss att få in nytt tänk och välkomna en talang in i branschen. Det ger hungriga, spännande lösningar och förutsättningar till förnyelse.  

Vi skapar gärna samarbeten för att erbjuda ny kunskap, allt från utbildningar, föreläsningar och workshops till att testa våra kunskaper i pågående projekt. Tillsammans med våra kunder, talanger och kollegor.

Fredrik avlägger rapport

Fredrik Bengtsson går Grafisk design på Mittuniversitetet och praktiserade hos oss i tio veckor under våren. Vi ville självklart höra vad han tyckte om praktikperioden. Här är hans berättelse.

Du vet den där känslan när dörren öppnas till första jobbet, skoldagen eller praktikplatsen. Alla frågor som rusar genom huvudet, hur kommer jag tas emot? Är jag bra nog för att få ett jobb sen? Kommer de tycka om mig?

Från första sekunden jag klev in på Grand North kändes det som att det inte går att hitta en bättre arbetsplats att få sitt första intryck på hur kommunikationsbranschen ser ut. Med öppna armar och lyhörda för mina åsikter togs jag emot av de personerna som utgör Grand North.

Jag blev involverad från dag ett i diverse projekt och sociala happenings, allt från möten, luncher, presentationer och i det praktiska arbetet. Att vara en ”praktikant” på en arbetsplats särskiljer dig direkt från de andra, vissa förutfattade bilder finns för vad en praktikant är och vad hen ska göra. Jag upplevde ingenting av det. Jag bemöttes och behandlades som en medarbetare, trots att min kompetens inte går att jämföra med de andras (såklart). Jag är där för att lära mig och få en inblick i hur det egentligen går till på en byrå. Det som märktes var att även dom kände att deras uppgift var att lära och inspirera mig.

Inspiration blandat med ett uns av ledsamhet känner jag när min praktik är slut. Inspiration att fortsätta vara hungrig och lära mig, ledsamhet för att jag inte får gå tillbaka till Grand North på måndag igen och fortsätta den resa som känts som att jag alltid varit där.

Tack.

Följ Fredrik på Instagram, en kompott av fotografering, resor, surfing och friåkning.

Ska vi bli kollegor?

För att kunna utvecklas så söker vi alltid efter nya kollegor i branschen. Vår nya företagsmodell gör det enklare att välkomna talanger in i bolaget. Eftersom kunskap är färskvara är det nödvändigt att kunna ställa om, det ökar vår inspiration och skapar värde för kunden. Intresserad?

Ring 063-57 50 70 eller maila info@grandnorth.se